myClub

myClub är ett online-läge som ger dig en plattform för att bygga ett eget lag med vilket du kommer att utmana både mänskliga och datorkontrollerade spelare.

VAD ÄR myClub

Bygg ditt eget lag genom att ta in rätt managers och spelare. Bygg din egen Trupp (ett lag som deltar i matcher) genom att ta in rätt managers och spelare. Utmana alla motståndare, såväl mänskliga som datorkontrollerade och träna dina spelare för att göra din Trupp starkare.

NYA EGENSKAPER I myClub

En del nya egenskaper har lagts till i myClub. Njut av att bygga upp ditt drömlag och delta i matcher i vårt uppgraderade system!

UTVALDA SPELARE

"Utvalda spelare" är ett nytt tillskott i myClub. Varje vecka väljs spelare ut som har presterat på hög nivå under helgen. Ett antal utvalda spelare från PES-partnerklubbar kommer även att finnas med. För att återspegla deras enastående prestationer kommer utvalda spelare att läggas till i myClub med högre värden än sina vanliga versioner.

Du kan behålla både den vanliga och den utvalda versionen av samma spelare, men du kan inte använda dem i samma trupp.

BYTE

Du kan värva en spelare bland dina övergångsmål i utbyte mot tre av samma spelare med samma sällsynthet. Spelare du värvar genom byte är på nivå 1.

Olika versioner av samma spelare går inte att inkludera i bytet.

Nya tränare

Vi har lagt till två nya tränartyper i spelet.

Färdighetstränare Den här tränaren kan ge en slumpmässig färdighet till en spelare som har en ledig färdighetsplats (högst 9). Tränar du samma spelare igen så skrivs färdigheten över. Färdigheten som tilldelas baseras på spelarens position.
Positionstränare Den här tränaren kan förbättra en spelares lämplighet för en viss position, särskilt när den nuvarande lämpligheten är låg (indikeras med en svag färg). Du kan använda den här tränaren för spelare som inte är lämpade för flertalet positioner tills inga positioner längre har låg lämplighet (vilka positioner som förbättras väljs slumpmässigt).

RANKAD MATCH

I PES 2019 har vi ersatt Divisioner och Divisioner (SIM) med "Rankade matcher" 1 mot 1 samt "Rankade matcher (SIM)", där det sistnämnda spelas i managerläget.

Acclaim

Det här nya betygssystemet är en indikation på en spelares nivå i tävlingsinriktade onlinematcher. Den Acclaim du börjar med bestäms av ditt betyg när din novisperiod är över (dina 10 första tävlingsinriktade matcher). Hädanefter får du mer Acclaim varje gång ditt betyg når en viss nivå.

VECKANS PES LEAGUE

En till nyhet i PES 2019 är att användare på samma färdighetsnivå varje vecka matchas mot varandra i rankade Veckans PES League-matcher. Du får veckopoäng efter varje match och tävlar om rankningsplatserna baserat på antal poäng. Veckans PES League-rankning nollställs varje vecka, men din övergripande rankning ligger som grund till vilken division du spelar i.
Din slutliga grupprankning avgör hur många GP du får. Du kan endast gå med i Veckans PES League när du har spelat klart din novisperiod.

Att spela rankade matcher förbättrar din Acclaim och ger dig en plats i Veckans PES League.

Antalet spelare i varje division kan skilja sig.

HUR FUNGERAR myClub

1Spelar- och managerkontrakt

Det första du bör göra är att värva en manager och några spelare. Du kan värva spelare med en scout eller agent!

2Trupphantering och spelarutveckling

Bygg din trupp medan du tar spelarkostnad och lämplighet för din taktik i åtanke. Tillgängliga strategier beror på din manager. Glöm inte bort att utveckla dina spelare!

3MATCH

Spela mot andra användare eller AI:n! Att spela matcher utvecklar dina spelare och ger dig belöningar i form av scouter och GP; båda är ovärderliga när du ska stärka din trupp.

Bli Tränare och Träna spelare

Du kan göra en spelare i ditt lag till tränare. Du kan träna din spelare genom att använda en tränare i "Träningsmenyn" i myClub. Träning ökar en spelares nivå. Allteftersom en spelares nivå ökar förbättras hans förmåga och din trupp stärks.
Observera att tränaren kommer lämna klubben när träningen har slutförts.

KONTRAKTSTID

Antalet matcher som spelare och managers kan delta i bestams av villkoren i deras kontrakt. Nar kontraktet lopt ut kan inte spelaren/managern langre delta i matcher.

Spelare kommer att finnas kvar i klubbens register även om deras kontrakt har löpt ut.

Lånade spelare kommer att lämna klubben så fort låneperioden har avslutats.

SPELARTRÖTTHET

Spelare blir trötta av att spela matcher. Du kan hjälpa dem att återhämta sig genom att vila dem i följande matcher eller använda objekt för omedelbar återhämtning.

LAGANDA

"Laganda" är en indikering av hur bra relationen är i Truppen. Lagandan ökar allteftersom du väljer spelare som rättar sig efter managerns Laginstruktioner. En god laganda leder naturligtvis till bättre teamwork.
Managers har en fast nivå av "Ledningsfärdigheter" medan spelare kategoriseras efter "Kostnad". Om en Spelarkostnad är högre än managerns "Ledningsfärdigheter" kommer lagandan att i hög grad bli lidande.

myClub-MYNT OCH GP

"myClub-mynt" och "GP" är en form av valuta i spelet som behövs för att anlita representanter, anställa managers, låna spelare, förnya kontrakt för spelare och managers samt för att hjälpa spelare att återhämta sig från trötthet.

myClub-MYNT

Valuta i spelet som köps med riktiga pengar. Vänligen gå till meny och välj "Köp myClub-mynt" från "myClub Store" för att köpa.

GP

En slags valuta i spelet som kan tjänas ihop främst genom matchpriser samt genom att låsa upp en rad achievements i detta spel (inte nödvändigtvis myClub).

Scoutauktion

Du kan lägga bud på scouter som har sålts på auktion. Om du hittar någon av dina favoritscouter i auktionslistan, så kan du lägga ett bud med din GP. Kom ihåg att tidsfönstret för budgivning är begränsat och om fler än två användare lägger bud på samma scout, så startar den slutliga omgången och användaren med det högsta budet vinner. När du har minskat fältet av tillgängliga spelare till en enda kandidat, är du garanterad att kunna lägga till den spelaren i din trupp.