PRODUCTONDERSTEUNING

PRODUCTONDERSTEUNING

games.konami-europe.com/support
Konami Digital Entertainment BV
14-16 Sheet Street
Windsor
SL4 1BG
+44 (0) 1253 885583
(Telefoonnummer in het VK. Belkosten kunnen variëren, neem contact op met je provider voor meer details.)

Neem contact met ons op via e-mail

Gebruik ons online contactformulier om ons een e-mail te sturen.
https://www.playstation.com/nl-nl/get-help/#!/

DISCLAIMER

  • KONAMI werkt constant aan de verbetering van haar producten. Daarom kan dit product enigszins van een zelfde product verschillen, afhankelijk van de aankoopdatum. Mogelijk is KONAMI niet in staat om je over alle details van dergelijke verbeteringen te informeren.
  • Afhankelijk van het type tv waarop je dit spel speelt, kan het gebeuren dat je controller-input niet overeenstemt met de weergave op het scherm. Neem dan contact op met de fabrikant van je tv om na te gaan of je tv geschikt is voor het spelen van videogames.

UPDATES

Aangezien er regelmatig online updates uitkomen voor dit spel om de speelervaring te verbeteren, raden we alle klanten met klem aan om een internetverbinding te hebben. KONAMI kan niet aansprakelijk worden gehouden als klanten niet in staat zijn updates te verkrijgen omdat ze geen internetverbinding beschikbaar hebben.

This game is presented in Dolby® Digital 5.1 surround sound. Connect your SONY® PlayStation®4 to a sound system with Dolby Digital technology using a digital optical cable or HDMI cable. From the PlayStation®4 dashboard, choose Settings, Sound and Screen, Audio Output Settings. Under the "Primary Output Port" menu, select either HDMI Out or Digital Out (Optical) depending on the connection you are using. Finally, under the "Audio Format (Priority)" menu select "Bitstream (Dolby)" to experience the excitement of surround sound.

Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.

This software is based in part on the work of the Independent JPEG Group.