PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE

Over PES 2019 TRIAL EDITION

PES 2019 Lite is een gratis spel (voor sommige items kan worden betaald) met verschillende modi waarvan je kunt genieten: de myClub-modus, de modus WAT IS ER TE DOEN?, de modus Vriendschappelijke wedstrijd, de CO-OP modus en de modus Vaardigheidstraining.

Basisbesturingen, inclusief spelerbesturingen tijdens de wedstrijd, zijn hetzelfde als van de gekochte versie.

START

PES 2019 Lite is een gratis spel (voor sommige items kan worden betaald) met verschillende modi waarvan je kunt genieten: de myClub-modus, de modus WAT IS ER TE DOEN?, de modus Vriendschappelijke wedstrijd, de CO-OP modus en de modus Vaardigheidstraining.

KICK OFF

Selecteer je voorkeursteam en doe mee aan online competities, speel tegen de COM of vrienden en speel in de gezamenlijke wedstrijd.

myClub Stel je eigen team samen om spelers te trainen en wedstrijden te spelen. Neem het op de COM en mensen online met je eigen originele team.
WAT IS ER TE DOEN? Neem deel aan online competities met verschillende toernooistijlen, inclusief 1-tegen-1, CO-OP en willekeurige-selectiewedstrijden.
EXHIBITION MATCH Speel één wedstrijd. Wedstrijdgegevens worden niet opgeslagen.
CO-OP Speel een CO-OP-wedstrijd met drie gebruikers. Maak je niet druk als je niet voldoende gebruikers hebt. De computer vult het gewenste aantal aan.
VAARDIGHEIDSTRAINING Krijg de besturing tijdens het spel onder de knie via instructies of op de vrije training waarin je elke wedstrijd kunt simuleren.
Belangrijke opmerking over WAT IS ER TE DOEN

Als je deelneemt aan een evenement van WAT IS ER TE DOEN, moet je rekening houden met het volgende.

Je kunt de gegevens over extern beheerde competitie-evenementen op elk gewenst moment bekijken vanuit het informatiegedeelte WAT IS ER TE DOEN.

  • Als je je lidmaatschap voor een klassementswebsite wil registreren, moet je dat op de betreffende website doen.
  • Voor gedetailleerde informatie over je registratie, neem je contact op met de beheerder van de betreffende klassementswebsite.
  • Resultaten en klassementen met betrekking tot online wedstrijden van een evenement van WAT IS ER TE DOEN worden op de klassementswebsite bijgewerkt.
  • In tegenstelling tot andere normale online modi, kunnen sommige teams niet voor gebruik beschikbaar zijn voor deze evenementen.

EXTRA'S

Pas verschillende instellingen aan, zoals Systeeminstellingen en Opties.

BEWERKEN Bewerk teams, spelers, stadions, enzovoort.
STATISTIEKEN Neem belangrijke online informatie door.
OPTIES Kies en configureer de spelinstellingen naar wens.
Het menu WETTELIJKE BEPALINGEN Bekijk de Gebruiksvoorwaarden met betrekking tot de beheerservice voor de diverse inhoud van het spel.
ONLINE OPTIES Configureer je online instellingen.
SYSTEEMINSTELLINGEN Kies je spelsnelheid en audio- en taalinstellingen.

【Waarschuwing voor PES 2019 TRIAL EDITION】

  • Sommige competities in myClub kunnen alleen in de gekochte versie van [PES 2019] worden gespeeld.
  • Opgeslagen spelgegevens verschillen van de gekochte versie van [PES 2019] dus gegevens kunnen niet over worden gezet, maar online gegevens kunnen wel worden gedeeld.
  • Trofeeën zijn niet beschikbaar.
  • Om online te spelen heb je een abonnement op PlayStation®Plus nodig (betaalde dienst). Ga naar de officiële website van PlayStation®Plus voor informatie over de dienst en over hoe je lid wordt: (https://www.playstation.com/nl-nl/explore/playstation-plus/)
  • Kijk op onze officiële wereldwijde website voor informatie over ons ondernemingsbeleid, de overeenkomst voor online diensten, belangrijke opmerkingen en informatie over de benodigde materialen en de benodigde netwerkomgeving.(https://www.konami.com/wepes/2019/).