TEAMSPEL

Hieronder staat een lijst met bewegingen die je samen met teamgenoten uitvoert, zoals ruimte creëren of druk zetten met meerdere spelers.

BESTURING BIJ BALBEZIT

PASSEN & VOLGEN

Druk op vlak voordat je de speler laat passen om hem naar voren te laten rennen zodra hij de bal heeft afgegeven.

PASSEN & VOLGEN Passe +

EEN-TWEETJE

Houd ingedrukt terwijl je een lage pass geeft. Druk op zodra de medespeler de pass ontvangt om hem de bal direct terug te laten spelen. Dit is een goede manier om je tegenstander uit te spelen.

EEN-TWEETJE +
EENTWEETJE DOOR DE LUCHT + +

BESTURING TEAMGENOTEN (MET HULP)

Druk op , en duw in de richting van de gewenste speler. Laat los om hem naar de goal te laten rennen.

BESTURING TEAMGENOTEN (MET HULP) +

BESTURING TEAMGENOTEN (HANDMATIG)

Houd ingedrukt, duw en laat weer los. Houd ingedrukt en duw nogmaals om te bepalen in welke richting je teamgenoot rent.

BESTURING TEAMGENOTEN (HANDMATIG) +

Een speler met weinig uithoudingsvermogen stopt met rennen, zelfs wanneer je besturing van teamgenoten probeert uit te voeren. Dit geldt echter niet voor spelers die de mentaliteit-vaardigheid bezitten.

BESTURING ZONDER BALBEZIT

TEAMGENOTEN INSTRUCTIE GEVEN OM DRUK UIT TE OEFENEN

De door de COM bestuurde teamgenoot waarop de Indicator voor volgende speler staat, zal druk uitoefenen.

TEAMGENOOT DRUK LATEN UITOEFENEN vasthouden

DRUK ZETTEN MET MEERDERE SPELERS

Druk tweemaal op en houd de toets ingedrukt om de tegenstanders met twee of drie spelers tegelijk onder druk te zetten. Dit kan een uitstekende manier zijn om de bal terug te veroveren. De keerzijde is dat er mogelijk veel ruimte ontstaat waarvan je tegenstander kan profiteren.

DRUK ZETTEN MET MEERDERE SPELERS ×2 (Daarna vasthouden)

BESTURING DEFENSIEVE LINIE

Verschuif naar eigen inzicht de verdedigingslinie verder naar voren of naar achteren. De besturing kan veranderen, afhankelijk van het camerastandpunt.

BESTURING DEFENSIEVE LINIE Houd de toetsen links of rechts ingedrukt.

BUITENSPELVAL

Laat de defensie even een paar stappen naar voren doen. De bewegingen wisselen afhankelijk van de invalshoek / camerahoek.

BUITENSPELVAL Toets rechts X 2
Doelpuntviering

Nadat je een doelpunt hebt gemaakt, kun je je speler besturen met en een doelpuntviering uitvoeren door op een toets te drukken. Breng een aantal spelers naar bepaalde plek op het veld en vervolgens zullen ze hun doelpuntviering uitvoeren. In CO-OP-modi bestaan er unieke doelpuntvieringen die samen met andere gebruikers kunnen worden uitgevoerd, dus maak samen een plan en geniet van de show.
Tijdens online competitieve wedstrijden kun je één doelpuntviering per wedstrijd uitvoeren die niet kan worden overgeslagen.