OM TE BEGINNEN

De eerste keer dat je het spel speelt, word je rondgeleid langs de verschillende instellingen van het spel en worden er systeemgegevens gemaakt. Wat besturingsinstellingen betreft, kun je kiezen tussen "Normale" of "Alternatieve" opdrachtconfiguraties, die je naar believen kunt aanpassen.
Wanneer er al systeemgegevens aanwezig zijn, wordt het spel automatisch geladen en kom je in het hoofdmenu terecht.

  • LET OP: bij alle besturingen in deze handleiding wordt ervan uitgegaan dat je de spelerbesturing alleen bedient met de linker joystick (standaardinstelling). Alle acties met de linker joystick kunnen worden vervangen door input met de richtingstoetsen.

  • Kijk voor andere besturingsinstellingen in de Bewegingenlijst in het Pauzemenu.

Basisbesturingen in menu's

  • Linker joystick / Richtingstoetsen: Kies optie

  • Annuleren

  • Bevestigen

EEN OPMERKING VOOR NIEUWE SPELERS

Als je de icoon ziet, kun je Helptekst weergeven die aangeeft hoe je het spel kunt spelen of wat het huidige scherm betekent door op de touchpad-toets te drukken.

  • Deze helpschermen zijn de enige plek waar je uitgebreide informatie kunt vinden over elke spelmodus. We raden je daarom aan om deze hulp waar mogelijk te raadplegen.

  • Als je het spel voor het eerst speelt en de gewenste instellingen hebt gekozen, krijg je de mogelijkheid om te oefenen met de belangrijkste besturingen van het spel in "VAARDIGHEIDSTRAINING".

KONAMI ID

Registreer een KONAMI ID om het laatste nieuws over je favoriete content en informatie over speciale acties te ontvangen.

Als je wil inloggen met je KONAMI ID, ga je naar het hoofdmenu en selecteer je "EXTRAATJES" → "Online instellingen" → "Inloggen KONAMI ID".

OPSLAAN VAN GEGEVENS

De spelgegevens worden automatisch opgeslagen op bepaalde momenten in de wedstrijd, zoals bij het fluitsignaal aan het eind van de wedstrijd.

• Voor details over waar je gegevens zijn opgeslagen, zie de PlayStation®4 gebruikersgids (Online handleiding) op ( http://manuals.playstation.net/document/ )