myClub

myClub is een online modus waar je een eigen team kunt vormen om het tegen menselijke spelers en de computer op te nemen.

WAT IS myClub

Bouw je eigen team door de juiste trainers en spelers in te brengen. Bouw je ploeg (een team dat meedoet aan wedstrijden) door de juiste trainers en spelers aan te trekken. Speel tegen menselijke en computertegenstanders en train je spelers om je ploeg beter te maken.

NIEUWE ONDERDELEN IN myClub

Er zijn verschillende nieuwe onderdelen toegevoegd aan myClub. Bouw je ideale team op en neem deel aan wedstrijden met ons bijgewerkte systeem!

BIJZONDERE SPELERS

"Bijzondere spelers" zijn een nieuwe aanvulling voor myClub. Deze spelers worden wekelijks geselecteerd uit spelers die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd in wedstrijden die in het weekend zijn gehouden. Er zijn ook een aantal bijzondere spelers van partnerclubs van PES verkrijgbaar. Om uiting aan hun uitzonderlijke wedstrijdprestaties te geven, worden de bijzondere spelers aan myClub toegevoegd met parameters die hoger zijn ingesteld dan de reguliere versies van zichzelf.

Je kunt zowel de reguliere als de bijzondere versie van dezelfde speler hebben, maar je kunt ze niet allebei in dezelfde ploeg opnemen.

VERHANDELEN

Je kunt nu één speler van je doelenlijst aantrekken in ruil voor drie keer dezelfde speler met dezelfde zeldzaamheid. Wanneer de ruil is uitgevoerd, heeft de nieuwe speler niv. 1.

Er kunnen niet verschillende variaties van dezelfde spelers in de ruil worden opgenomen.

Nieuwe trainers

We hebben twee nieuwe typen trainers aan het spel toegevoegd.

Vaardigheidstrainer Deze trainer kan één willekeurige vaardigheid verlenen aan een speler met een vrije vaardigheidsruimte (9 of minder). Als je dezelfde speler opnieuw traint, wordt de vaardigheid overschreven. Welke vaardigheid wordt verleend, wordt bepaald door de positie van de speler.
Positietrainer Deze trainer kan de geschiktheid van een speler voor een bepaalde positie verbeteren, vooral wanneer hun geschiktheid laag is (aangegeven met een zwakke kleur). Voor spelers die niet goed geschikt zijn voor meerdere posities, kun je de speler met deze trainer laten werken totdat er geen posities met een lage geschiktheid meer zijn (er wordt willekeurig bepaald welke posities worden verbeterd).

KLASSEMENTSWEDSTRIJD

In plaats van de voorgaande modi Divisies en Divisies (SIM), hebben we in PES 2019 1-tegen-1 "Klassementswedstrijden" en "Klassementswedstrijden (SIM)" toegevoegd. Wedstrijden uit de laatste categorie worden in de trainermodus gespeeld.

Faam

Dit nieuw toegevoegde beoordelingssysteem is een indicatie van de vaardigheid van een gebruiker in online competitieve wedstrijden. Je eerste faam wordt bepaald door je beoordeling nadat je beginnersperiode (je eerste 10 competitieve wedstrijden) is afgelopen. Daarna neemt je faam elke keer toe wanneer je beoordeling een bepaald niveau heeft bereikt.

WEKEL. PES LEAGUE

Ook nieuw in PES 2019 is dat er elke week gebruikers met een vergelijkbaar vaardigheidsniveau aan elkaar worden gekoppeld in klassementswedstrijden van de Wekelijkse PES League. Na elke wedstrijd verdien je wekelijkse punten en strijd je om het klassement op basis van je totale aantal punten. De klassementen van de Wekelijkse PES League worden elke week gereset, maar je algemene beoordeling bepaalt in welke divisie je speelt.
Bovendien bepaalt je uiteindelijke groepsklassering hoeveel GP je verdient. Je kunt alleen aan de Wekelijkse PES League deelnemen nadat je je beginnersperiode hebt voltooid.

Het spelen van klassementswedstrijden verhoogt je faam en levert je een plek op in de Wekelijkse PES League.

Het aantal mensen in elke divisie wordt wekelijks gewijzigd na het onderhoud.

HOE myClub WERKT

1Contracten van spelers en trainers

Het eerste wat je moet doen, is een trainer en een aantal spelers aantrekken. Je kunt spelers aantrekken met een scout of een zaakwaarnemer!

2Ploegmanagement en spelersontwikkeling

Bouw je ploeg op en houd rekening met de kosten van spelers en de geschiktheid voor je tactieken. De strategieën die beschikbaar zijn, zijn afhankelijk van je trainer. En vergeet niet om je spelers te ontwikkelen!

3WEDSTRIJD

Speel tegen andere gebruikers of tegen de computer! Het spelen van wedstrijden bevordert de ontwikkeling van je spelers en levert je beloningen op, zoals scouts en GP, die beide van onschatbare waarde zijn wanneer het op het versterken van je ploeg aankomt.

Veranderen in hulptrainer en spelers trainen

Je kunt van een speler in je team een hulptrainer maken. Je kunt je speler trainen door een hulptrainer te gebruiken in het menu 'Training' in myClub. Door training krijgt een speler een hoger niveau en ook een betere vaardigheid, waardoor je team sterker wordt.
Denk eraan dat de hulptrainer de club verlaat als de training voltooid is.

CONTRACTDUUR

Het aantal wedstrijden waar spelers en trainers aan kunnen deelnemen wordt bepaald door hun contractduur. Zodra het contract verloopt, kan de speler/trainer niet langer deelnemen aan wedstrijden.

Spelers blijven verbonden aan de club, ook als hun contract afloopt, maar ze kunnen dan niet meer meedoen aan wedstrijden.

Geleende spelers vertrekken als hun uitleenperiode is afgelopen.

SPELERFITHEID

Spelers worden moe wanneer ze wedstrijden spelen. Je kunt ze helpen herstellen door ze te laten rusten in volgende wedstrijden of voorwerpen gebruiken voor onmiddellijk herstel.

TEAMGEEST

Teamgeest geeft een indicatie hoe goed de verhoudingen binnen de ploeg zijn. De Teamgeest wordt beter als je spelers selecteert die zich kunnen vinden in de teaminstructies van de trainer. Een grote teamgeest leidt natuurlijk tot betere samenwerking in het team.
Trainers hebben een vast niveau 'Managementvaardigheden', terwijl spelers worden gecategoriseerd op 'Kosten'. Als de totale kosten groter zijn dan de managementvaardigheden van een trainer, dan zal de Teamgeest daar erg onder lijden.

myClub-MUNTEN EN GP

myClub-munten' en 'GP' zijn een vorm van geld in het spel. Je hebt ze nodig om zaakwaarnemers, trainers en geleende spelers aan te trekken, de contracten van trainers en spelers te verlengen en vermoeide spelers te helpen herstellen.

myClub-MUNT

Geld in het spel dat wordt gekocht met echt geld. Ga naar het menu en selecteer 'MyClub-munten kopen' in de 'MyClub-winkel'.

GP

Geld in het spel dat vooral kan worden verdiend als beloningen na wedstrijden. Je kunt het ook verdienen door prestaties in het spel te ontgrendelen (niet alleen in myClub).

Scoutveiling

Je kunt een bod uitbrengen op scouts die tijdens een veiling worden verkocht. Als je een van je favorieten scouts in de [Veilingenlijst] vindt, breng dan een bod uit met je GP. Onthoud dat je maar voor een beperkte tijd een bod kunt uitbrengen, en dat de laatste ronde begint zodra meer dan twee gebruikers een bod uitbrengen op dezelfde scout. De gebruiker met het hoogste bod wint. Als je het aantal beschikbare spelers terug hebt gebracht tot een enkele kandidaat, kun je hem gegarandeerd aan je ploeg toevoegen.