ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

games.konami-europe.com/support
Konami Digital Entertainment BV
14-16 Sheet Street
Windsor
SL4 1BG
+44 (0) 1253 885583
(Τηλέφωνο Ηνωμένου Βασιλείου. Το κόστος των τηλεφωνικών κλήσεων ποικίλει – επικοινωνήστε με τον τηλεφωνικό σας πάροχο για πληροφορίες.)

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε την online φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε.
https://www.playstation.com/el-gr/get-help/#!/

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

  • Η KONAMI προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τα προϊόντα της. Έτσι, το παρόν προϊόν ενδέχεται να διαφέρει λίγο από κάποιο άλλο ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η KONAMI δεν θα μπορεί να σας πληροφορήσει για τις λεπτομέρειες τέτοιων βελτιώσεων.
  • Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι, ανάλογα με τον τύπο τηλεόρασης που χρησιμοποιείτε όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι είσοδοι ελεγκτή δεν βρίσκονται σε συγχρονισμό με τα γραφικά στην οθόνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή της τηλεόρασης σχετικά με την καταλληλότητα της τηλεόρασης για το παίξιμο βιντεοπαιχνιδιών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Καθώς υπάρχουν online ενημερώσεις γι' αυτό το παιχνίδι σε τακτική βάση, έτσι ώστε να υπάρχει βελτίωση στην εμπειρία του παιχνιδιού, συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Η KONAMI δεν φέρει καμία ευθύνη για πελάτες που δεν μπορούν να ανακτήσουν ενημερώσεις εξαιτίας της απουσίας σύνδεσης στο διαδίκτυο.

This game is presented in Dolby® Digital 5.1 surround sound. Connect your SONY® PlayStation®4 to a sound system with Dolby Digital technology using a digital optical cable or HDMI cable. From the PlayStation®4 dashboard, choose Settings, Sound and Screen, Audio Output Settings. Under the "Primary Output Port" menu, select either HDMI Out or Digital Out (Optical) depending on the connection you are using. Finally, under the "Audio Format (Priority)" menu select "Bitstream (Dolby)" to experience the excitement of surround sound.

Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories.

This software is based in part on the work of the Independent JPEG Group.