ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ

Οι χειρισμοί (τόσο κατά την επίθεση όσο και κατά την άμυνα) που εφαρμόζονται στον παίκτη που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του χρήστη. Νομίζετε ότι τα καταφέρνετε να ξεγελάτε τους άλλους; Τότε δοκιμάστε τους!

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΠΑΣΑ / ΣΟΥΤ

Χρησιμοποιήστε το για να κατευθύνετε τα σουτ και τις πάσες σας. Σημειώστε ότι η πορεία της μπάλας διαφέρει αρκετά ανάλογα με το είδος της πάσας.

ΧΑΜΗΛΗ ΠΑΣΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ
ΨΗΛΟΚΡΕΜ. ΒΑΘΙΑ ΜΠΑΛΙΑ +
ΣΚΑΦΤΗ ΠΑΣΑ / ΣΕΝΤΡΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΣΕΝΤΡΑ X 2
ΣΟΥΤ

Οι παίκτες με την ικανότητα "Ζυγισμένη Πάσα" μπορούν να βάλουν ανάποδο φάλτσο σε βαθιές μπαλιές για περισσότερη ακρίβεια. Οι ζυγισμένες πάσες έχουν λιγότερες πιθανότητες να βγουν εκτός ορίων, συνεπώς, να προσπαθείτε να τις εκμεταλλεύεστε βγάζοντας ψηλοκρεμαστές βαθιές μπαλιές όταν βλέπετε χώρο πίσω από την άμυνα του αντιπάλου.

Οι παίκτες με μεγάλη ικανότητα στις πάσες μπορούν να κάνουν πάσες με κομπίνα, όπως το σήκωμα της μπάλας προς έναν συμπαίκτη, ανάλογα με την περίσταση.

Οι πάσες σε διαφορετική κατεύθυνση από το σώμα του παίκτη ή όταν ο παίκτης υφίσταται πίεση έχουν περισσότερες πιθανότητες να αστοχήσουν. Να λαμβάνετε πάντα υπόψη τη στάση του παίκτη για να κάνετε ακριβείς πάσες.

ΤΡΙΠΛΑ

Ενώ τριπλάρετε, πατήστε για να κάνετε σπριντ με τη μπάλα. Ωστόσο, αυτό μειώνει τον έλεγχο της μπάλας. Χρησιμοποιήστε και τους δύο τύπους τριπλαρίσματος την κατάλληλη στιγμή.

ΤΡΙΠΛΑ
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΡΙΠΛΑ +

Αν ένας αντίπαλος έρχεται προς το μέρος σας με μεγάλη ταχύτητα, μια μικρή αλλαγή στην κατεύθυνση είναι συνήθως αρκετή για να τον αποφύγετε. Όταν προσπαθείτε να κάνετε μια Γρήγορη τρίπλα γύρω από έναν αντίπαλο που σας κάνει τάκλιν, οι ικανοί παίκτες μπορούν να περάσουν την μπάλα από τον αμυντικό σηκώνοντάς την από πάνω του.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕΩΝ

Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά κα για να εκτελέσετε προσποιήσεις (π.χ. Περιστροφή πλήρως 360).

ΑΛΛΑΓΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΛΑΣ

Αν μπορείτε να περάσετε με επιδέξια τρίπλα τον παίκτη που σας μαρκάρει, υπάρχει η πιθανότητα αυτός να χάσει την ισορροπία του. Οποιαδήποτε στιγμή ελευθερώνεστε από τον αντίπαλό σας ενώ έχετε τη μπάλα, θα έχετε αυξημένη πιθανότητα επιτυχίας όταν κάνετε σουτ ή πάσα σε συμπαίκτη σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Εάν χρειάζεται να ελέγχετε τη μπάλα με ακρίβεια πατήστε το ενώ κάνετε τρίπλα για να εξασκήσετε τον ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Αυτή η ικανότητα σας επιτρέπει να κοιτάτε διαρκώς το αντίπαλο τέρμα, ενώ προσπαθείτε να κρατήσετε τον αντίπαλό σας σε απόσταση ενός μέτρου όταν κοιτάτε να τον περάσετε ή να κρατήσετε τη μπάλα υπό έλεγχο σε περιορισμένη περιοχή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ +

ΕΚΡΗΞΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Πατήστε δύο φορές το κουμπί είτε όταν κάνετε τρίπλα είτε πριν μια παγίδευση και θα λάβετε αμέσως μια έκρηξη ταχύτητας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από τον παίκτη που σας μαρκάρει, αλλά με αυτή την ταχύτητα είναι πιο δύσκολο να ελέγξετε τη μπάλα και μπορεί να την χάσετε πιο εύκολα.

ΕΚΡΗΞΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ + ×2

Όταν βρίσκεστε απέναντι σε έναν αντίπαλο, δοκιμάστε να πατήσετε καθώς εκτελείτε την έκρηξη ταχύτητας. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε ντρίμπλα κάτω από τα πόδια του αντιπάλου ή να περάσετε από δίπλα του τρέχοντας.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

ΠΙΕΣΗ

Πατήστε το για να ασκήσετε πίεση στον παίκτη που έχει τη μπάλα. Πατώντας ταυτόχρονα το και το , μπορείτε να κάνετε τον παίκτη να κάνει σπριντ καθώς πλησιάζει τον αντίπαλό του.

ΠΙΕΣΗ
ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ +

Όταν ασκείτε πίεση, οι παίκτες προσπαθούν να μπλοκάρουν σουτ και πάσες εκτείνοντας τα πόδια τους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να «φάνε» προσποιήσεις και να καταλήξουν να κυνηγούν σκιές. Προσπαθήστε να «διαβάσετε» την επόμενη κίνηση του αντιπάλου σας προσεκτικά, προτού εμπλακείτε σε κάποια πρόκληση.

ΤΑΚΛΙΝ

Πατήστε το για να σύρετε πρώτος τα πόδια σε έναν αντίπαλο και να διεκδικήσετε τη μπάλα. Ενώ οι ανταμοιβές είναι μεγάλες, το ίδιο είναι και το ρίσκο και μια άκαιρη πρόκληση μπορεί εύκολα να καταλήξει στην παραχώρηση ενός φάουλ ή σε κάτι ακόμη χειρότερο.

ΤΑΚΛΙΝ

ΤΑΚΛΙΝ

Πατήστε δύο φορές το κουμπί για να προσπαθήσετε να κλέψετε τη μπάλα από έναν αντίπαλο. Αν δεν ακουμπήσετε τη μπάλα, κινδυνεύετε να κάνετε φάουλ στον παίκτη.

ΤΑΚΛΙΝ ×2

Αν επιχειρήσετε να κάνετε τάκλιν σε έναν αντίπαλο παίκτη ενώ βρίσκεστε δίπλα του, θα εκτελέσετε Τζαρτζάρισμα με τον ώμο. Θα κάνετε τον αντίπαλό σας να χάσει την ισορροπία του και θα κλέψετε την μπάλα, αλλά αν σπρώξετε τον αντίπαλο από λάθος θέση μπορεί να σας καταλογιστεί φάουλ. Βεβαιωθείτε ότι η ώθηση γίνεται στον κατάλληλο χρόνο και στην κατάλληλη απόσταση.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ / ΠΛΑΓΙΑ

Όταν είστε σε άμυνα, πατήστε + για να κλειδώσετε τον αντίπαλό σας και να τον καταδιώξετε.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ / ΠΛΑΓΙΑ +

Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ/ΠΛΑΓΙΑ βελτιώνει επίσης ελαφρώς το τάκλιν σας. Αυτό κάνει ευκολότερη την αντιμετώπιση αντιπάλων που κάνουν ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ή στρίβουν δυνατά.

Εναέριες μονομαχίες

Όταν η μπάλα έχει πεταχτεί στον αέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το για να ελέγξετε τον παίκτη που βρίσκεται πιο κοντά στο σημείο που θα προσγειωθεί η μπάλα. Προσπαθήστε να κερδίσετε την εναέρια μονομαχία κάνοντας τη σωστή ενέργεια, όπως το να κάνετε βήματα προς τα πίσω και να τρέξετε για μια ισχυρή κεφαλιά ή να τοποθετήσετε το σώμα του παίκτη σας πάνω σε έναν αντίπαλο για να παγιδεύσετε την μπάλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση του παίκτη χρησιμοποιώντας το ενώ κρατάτε πατημένο το .

Γρήγορη προσποίηση κορμού

Μετακινήστε το γρήγορα προς τα αριστερά και τα δεξιά για να κάνετε μια μικρή προσποίηση με το σώμα. Μπερδέψτε τον αντίπαλο και εκμεταλλευτείτε ένα κενό για να κάνετε τρίπλα, πάσα ή να σουτάρετε.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ (Στο παιχνίδι)

Όταν οι αντίπαλοι έρχονται πίσω από τον παίκτη που κάνει την τρίπλα, εκείνος μερικές φορές καλύπτει αυτόματα την μπάλα. Επίσης, όταν ένας παίκτης παίρνει την μπάλα και ένας αντίπαλος βρίσκεται πίσω του, ο παίκτης θα μπλοκάρει τον αντίπαλο για να μην πάρει την μπάλα.