ΑΡΧΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

Επιλέξτε μια λειτουργία ή διοργάνωση που θέλετε να παίξετε.

ΟΘΟΝΗ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ

Πραγματοποιήστε εναλλαγή στο αρχικό μενού πατώντας τα κουμπιά , και τα Κατευθυντικά Πλήκτρα, για να επιλέξετε τη λειτουργία παιχνιδιού που θέλετε από τα πλαίσια. Στο πλαίσιο "Πληροφορίες Παίκτη", μπορείτε να δείτε το άβατάρ σας στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, το τρέχον GP και τα Νομίσματα myClub όταν συνδεθείτε στο διακομιστή. Το πάτημα του κουμπιού σας επιτρέπει να μεταβείτε στην Αίθουσα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ των χρηστών που ακολουθείτε, στη λειτουργία "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ online".

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Νομίσματα myClub, συμβουλευτείτε το «myClub».

1ΑΡΧΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
2Λίστα αιθουσών ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
3ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΚΤΗ
4ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΝΟΥ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GP;

Το GP είναι μια μορφή νομισματικής μονάδας μέσα στο παιχνίδι που χρησιμοποιείται στο myClub.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Όταν εκκινήσετε το παιχνίδι, θα ξεκινήσετε στο Αρχικό μενού. Εδώ, μπορείτε να δείτε ένα μενού πλακιδίων, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τρόπους λειτουργίας που σχετίζονται με τις διάφορες εκδηλώσεις με σύνδεση του παιχνιδιού.

KICK OFF

Το μενού έναρξης δίνει πρόσβαση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους αγώνων, καθώς και σε μια περιοχή εξάσκησης και εκμάθησης νέων ικανοτήτων. Αν συνδεθείτε στον διακομιστή, θα μπορείτε να παίξετε εναντίον άλλων παικτών με σύνδεση.

EXHIBITION MATCH Παίξτε έναν αγώνα. Τα δεδομένα αγώνα δεν θα αποθηκευτούν.
RANDOM SELECTION MATCH Παίξτε έναν ανταγωνιστικό αγώνα με μια ομάδα που αποτελείται από τυχαία επιλεγμένους παίκτες. Απλώς επιλέξτε μια ομάδα και, στη συνέχεια, περιορίστε το εύρος επιλογής παικτών ανά πρωτάθλημα και περιοχή/χώρα. Οι παίκτες θα επιλεγούν τυχαία, με βάση τα κριτήριά σας. Μόλις επιλεγεί η δεξαμενή παικτών, εσείς και ο αντίπαλός σας επιλέγετε παίκτες διαδοχικά.
CO-OP Παίξτε έναν αγώνα συνεργασίας με τρεις χρήστες. Ωστόσο, μην ανησυχείτε αν δεν έχετε αρκετούς χρήστες. Ο Η/Υ θα βοηθήσει να συμπληρωθεί ο αριθμός.
VERSUS Παίξτε έναν μοναδικό αγώνα εναντίον άλλου χρήστη. Τα αποτελέσματα του αγώνα και άλλα στατιστικά στοιχεία καταγράφονται.
TRAINING Επιλέξτε είτε την Εκπαίδευση δεξιοτήτων, όπου θα μάθετε συγκεκριμένες τεχνικές που θα σας βοηθήσουν στους αγώνες, είτε Ελεύθερη προπόνηση, όπου θα μπορείτε να εξασκηθείτε ελεύθερα σε διάφορα σενάρια.

ONLINE

Συνδεθείτε για να παίξετε myClub και απολαύστε διάφορους άλλους τρόπους παιχνιδιού με σύνδεση.

myClub Δημιουργήστε τη δική σας αυθεντική ομάδα, βελτιώστε την και, στη συνέχεια, αντιμετωπίστε άλλους χρήστες από ολόκληρο τον κόσμο.
→ Μάθετε περισσότερα σχετικά με το myClub
ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Πάρτε μέρος σε διοργανώσεις με σύνδεση με πολλά διαφορετικά στυλ τουρνουά, όπως αγώνες 1 εναντίον 1, συνεργασίας και τυχαίας επιλογής.
ONLINE DIVISIONS Στόχος σας είναι να αναμετρηθείτε ενάντια σε άλλους χρήστης online, για να φτάσετε την κορυφή της κατηγορίας σας κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Κάθε σεζόν αποτελείται από 10 αγώνες και ανάλογα με τους βαθμούς σας στο τέλος της σεζόν, θα ανεβείτε, θα υποβιβαστείτε ή θα μείνετε στην ίδια κατηγορία.
ONLINE CO-OP Δημιουργήστε μια ομάδα μαζί με δύο ή τρεις άλλους χρήστες και πάρτε μέρος σε παιχνίδια συνεργασίας. Κάθε κίνησή σας σε έναν αγώνα αξιολογείται και μπορείτε να δείτε όλες τις αξιολογήσεις και τα στατιστικά σας μετά τον αγώνα.
QUICK MATCH Αντιστοιχιστείτε αυτόματα με έναν αντίπαλο και παίξτε έναν ανταγωνιστικό αγώνα 1 εναντίον 1. Τα αποτελέσματα δεν προσμετρούνται στις κατατάξεις με σύνδεση, γι' αυτό μην ανησυχείτε για το παιχνίδι σας ή για το αποτέλεσμα.
FRIENDLY MATCH LOBBY Ορίστε τους δικούς σας κανόνες αγώνα και παίξτε έναν αγώνα εναντίον άλλων χρηστών στον προθάλαμο.
TEAM PLAY LOBBY Χρησιμοποιήστε έναν παίκτη που εισαγάγατε ή έναν παίκτη που εξελίξατε στο Γίνε Θρύλος, για να παίξετε έναν αγώνα με σύνδεση, μαζί με έως και άλλους 22 χρήστες.
Σημαντική σημείωση σχετικά με το ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Όταν παίρνετε μέρος σε εκδήλωση ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, να έχετε υπόψη τα εξής.

Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με εκδηλώσεις διοργανώσεων με εξωτερική διαχείριση, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την ενότητα πληροφοριών ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  • Για να καταχωρίσετε τη συνδρομή σας σε έναν ιστότοπο κατάταξης, επισκεφθείτε τον αντίστοιχο ιστότοπο.
  • Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την καταχώρισή σας, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του σχετικού ιστότοπου κατάταξης.
  • Τα αποτελέσματα και οι κατατάξεις που σχετίζονται με αγώνες με σύνδεση μιας εκδήλωσης ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, θα ενημερώνονται στον ιστότοπο κατάταξης.
  • Σε αντίθεση με άλλους κανονικούς τρόπους λειτουργίας με σύνδεση, ορισμένες ομάδες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες προς χρήση σε αυτές τις εκδηλώσεις.
Συνεργασία με άλλους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι ή με τους φίλους σας στη λειτουργία "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ online".

Στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ONLINE, μπορείτε να παίζετε ανταγωνιστικούς αγώνες με σύνδεση, σε μορφή 2 εναντίον 2 ή 3 εναντίον 3. Όταν δεν υπάρχουν χρήστες συνεργασίας για να παίξετε μαζί τους, ο Η/Υ θα βοηθήσει να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Τρία χειριστήρια σας επιτρέπουν να παίξετε online σε συνεργασία με τρεις χρήστες σε μία συσκευή.

Χαλαρός αγώνας Βρείτε έναν συνδεδεμένο χρήστη για να παίξετε μαζί του και παίξτε έναν χαλαρό αγώνα συνεργασίας.
Αγώνας δυναστείας Δημιουργήστε έναν προθάλαμο αγώνα και παίξτε με άλλα μέλη της δυναστείας. Τα στατιστικά δυναστείας καταγράφονται και προσμετρούνται στην κατάταξη της δυναστείας.
Ιστορικό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Δείτε στατιστικά μεμονωμένων χρηστών και την κατάταξη της δυναστείας σας.
Ρυθμίσεις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Δημιουργήστε ή προσχωρήστε σε μια δυναστεία και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για παιχνίδι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ online.
ΠΑΙΞΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΣΩ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, η λειτουργία Ζωντανή ενημέρωση θα σας επιτρέψει να απολαύσετε αγώνες με σύνδεση, αγώνες Master League και όλους τους άλλους τρόπους λειτουργίας, χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη λίστα παικτών. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην "Εφαρμογή Ζωντανής ενημέρωσης" για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Στον τρόπο λειτουργίας εκτός σύνδεσης, γίνετε προπονητής μιας ομάδας και αγωνιστείτε σε ένα πρωτάθλημα, ζήστε τη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή και παίξτε αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου τους οποίους θα έχετε διαμορφώσει όπως θέλετε.

MASTER LEAGUE

Στο Master League, ελέγχετε εσείς την εξέλιξη και την προπόνηση των παικτών, καθώς προπονείτε την ομάδα των ονείρων σας. Έχουμε επίσης προσθέσει τις ακόλουθες νέες λειτουργίες στο Master League.

[International Champions Cup]
Πριν αρχίσει η νέα σεζόν, θα έχετε μια ευκαιρία να παίξετε στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητών, όπου οι κορυφαίες ομάδες κάθε χώρας παίζουν σε ένα πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων. Η διοργάνωση θα διεξάγεται στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική. Την πρώτη σας χρονιά, θα έχετε εγγυημένη θέση και στη διοργάνωση θα συμμετέχουν ομάδες της Νότιας Αμερικής και της 2ης κατηγορίας.
Ανάπτυξη
Παίκτες με συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού μπορούν πλέον να συμμετέχουν στην "Ισορροπημένη" προπόνηση, η οποία τους επιτρέπει να αλλάξουν το τρέχον στυλ παιχνιδιού τους. Προσθέσαμε επίσης μια λειτουργία όπου μπορείτε να αναθέσετε βαθμούς σε κάθε κατηγορία της Εστιασμένης προπόνησης για να βοηθήσετε περισσότερο τους παίκτες σας να προπονηθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Επιπλέον, εισαγάγαμε καινοτομίες στην ισορροπία των παικτών που υποβάλλονται σε ταχεία ανάπτυξη και, τώρα, οι νεαροί παίκτες μπορούν να μπουν στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης όταν παίζουν σε αγώνες.

Διαπραγματεύσεις
Έχουμε απλουστεύσει τη διαχείριση των χρημάτων σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε αν τα διάφορα μπόνους του παιχνιδιού καταβάλλονται στον Προϋπολογισμό μισθών ή στον Προϋπολογισμό μεταγραφών. Επιπλέον, κατά τη διαπραγμάτευση μεταγραφών ή επεκτάσεων συμβολαίων, μπορείτε πλέον να ορίσετε τις προϋποθέσεις από την αρχή.
Ρόλος ομάδας
Η προσωπικότητα κάθε παίκτη ορίζεται από τέσσερα ζεύγη χαρακτηριστικών, καθένα από τα οποία είναι ένα ζεύγος αντίθετων χαρακτηριστικών. Οι παίκτες εντάσσονται στη μία ή την άλλη πλευρά κάθε ζεύγους χαρακτηριστικών, ανάλογα με τις μεμονωμένες τάσεις τους. Αυτά τα ζεύγη χαρακτηριστικών είναι: Ομαδικός παίκτης ⇔ Μοναχικός λύκος, Πάθος ⇔ Συγκρότηση, Τεχνική ⇔ Αθλ. ικανότητα και Ένστικτο ⇔ Διορατικότητα. Ο μοναδικός συνδυασμός χαρακτηριστικών κάθε παίκτη χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τον ρόλο του στην ομάδα. Επιπλέον, αυξήσαμε τη σημασία της Επιρροής ομάδας, η οποία βελτιώνεται μέσω εμφανίσεων σε αγώνες και μέσω εξέλιξης, και δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμα πιο σημαντικούς ρόλους στην ομάδα.
ΓΙΝΕ ΘΡΥΛΟΣ Ζήστε τη ζωή ενός επαγγελματία παίκτη και βιώστε μια καριέρα στο ποδόσφαιρο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Αναλάβετε μία ομάδα της επιλογής σας και οδηγήστε την στη νίκη μέσα από μια εξουθενωτική σεζόν.
ΚΥΠΕΛΛΟ Οδηγήστε την ομάδα σας σε ένα ένδοξο σερί σε μια μεγάλη διοργάνωση κυπέλλου.

ΕΞΤΡΑ

Προσαρμόστε διάφορες ρυθμίσεις, όπως Ρυθμίσεις συστήματος και Επιλογές.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Επεξεργαστείτε ομάδες, παίκτες, στάδια, κ.λπ.

Θα χρειαστεί να εισαγάγετε μια εικόνα για να την χρησιμοποιήσετε ως δεδομένα εικόνας. Για να γίνει αυτό, δημιουργήστε έναν φάκελο σε μια συσκευή αποθήκευσης USB και ονομάστε τον "WEPES". Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα δεδομένα εικόνας στον φάκελο. Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής των δεδομένων, δείτε τις οδηγίες που βρίσκονται στο Μενού επεξεργασίας > "Εισαγωγή/Εξαγωγή".
Μόνο εικόνες που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια μπορούν να εισαχθούν.
Ανάλυση: 64×64 έως 2048×2048 pixel. Μορφή: JPEG, PNG.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Ελέγξτε οποιαδήποτε σημαντική online πληροφορία.
ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΦΑΣΕΩΝ Ρίξτε μια ματιά στο υλικό επανάληψης που κρατήσατε στους προηγούμενους αγώνες σας.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ Επιλέξτε και ορίστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού όπως θέλετε.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε μια Ζωντανή ενημέρωση για να εφαρμόσετε ενημερώσεις συνθέσεων συλλόγων στα Δεδομένα επεξεργασίας.

Μόλις εφαρμόσετε μια Ζωντανή ενημέρωση, μπορείτε να ενημερώσετε το παιχνίδι έτσι ώστε να αντανακλά τυχόν μεταγραφές παικτών. Προσοχή: Μετά την αντικατάσταση προηγούμενων δεδομένων με νέες μεταγραφές, θα γίνει επαναφορά όλων των πληροφοριών συλλόγων που είναι αποθηκευμένες στα Δεδομένα επεξεργασίας.

Μενού ΝΟΜΙΚΑ Δείτε τους Όρους χρήσης, σχετικά με την υπηρεσία διαχείρισης του συνόλου του περιεχομένου του παιχνιδιού.
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Προσαρμόστε τις Ρυθμίσεις Διαδικτύου.
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Επιλέξτε ταχύτητα παιχνιδιού, ήχο και ρυθμίσεις γλώσσας.
Εισαγωγή/Εξαγωγή

Στην έκδοση PlayStation®4, μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε επεξεργασμένες ομάδες και ρυθμίσεις διοργανώσεων. Μπορείτε να μοιραστείτε τα επεξεργασμένα δεδομένα σας με φίλους ή να εισαγάγετε τα δεδομένα άλλων χρηστών του PES ως λήψη δέσμης και να τα χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι σας. Για πιο λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με το πώς γίνεται αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες στην ενότητα "Εισαγωγή/Εξαγωγή" στο μενού επεξεργασίας.