ΑΛΛΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ

Δείτε εδώ για άλλους πιο σύνθετους χειρισμούς. Ίσως είναι δύσκολο να ξεκινήσετε με αυτούς, αλλά αν εξοικειωθείτε θα φέρετε μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι σας! Στην ενότητα με το πράσινο χρώμα εμφανίζονται κοινοί χειρισμοί (και για επίθεση και για άμυνα).

ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΤ

Αφού πατήσετε ή , αν πατήσετε όσο εμφανίζεται ο δείκτης ισχύος, μπορείτε να εκτελέσετε μια Προσποίηση στο σουτ. Όσο πιο γεμάτος είναι ο δείκτης ισχύος, τόσο ισχυρότερο θα είναι το σουτ προς την κατεύθυνση που σημαδεύετε με το .

ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΤ /

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥΤ

Εάν πατάτε παρατεταμένα κατά το σουτ, μπορείτε να σουτάρετε ενώ θυσιάζετε τη δύναμη για πρόσθετη ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε το εάν σουτάρετε μέσα σε μια πολυπληθέστατη περιοχή ή εάν πρέπει να χτυπήσετε το κόρνερ.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΣΟΥΤ +

Τα ελεγχόμενα σουτ παρέχουν μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά υστερούν σε δύναμη. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ακτίνα έως 15 μ. όπου μπορείτε να επιλέξετε το σημείο σας, αλλά για πιο μακρινή απόσταση θα πρέπει να προσπαθήσετε να νικήσετε τον τερματοφύλακα με δυνατό σουτ.

ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ

Αφήστε το και κρατήστε πατημένο το καθώς ελέγχετε την μπάλα για να την αφήσετε να σας περάσει και μετά κυνηγήστε τη (σε αντίθεση με το να την αγγίζατε για να την ελέγξετε).

ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ
Προσποίηση με κίνηση προς την μπάλα Αφήστε το και κρατήστε πατημένα τα + πριν παγιδεύσετε τη μπάλα.
Προσποίηση παγίδευσης Αφήστε το και κρατήστε πατημένο το καθώς ελέγχετε την μπάλα.

ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΕ

Πατήστε ενώ κρατάτε πατημένο το για να εκτελέσετε ένα Ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω από το κεφάλι του τερματοφύλακα.

ΨΗΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΠΛΑΣΕ +

Γρήγορο σταμάτημα και στροφή προς το αντίπαλο τέρμα

Για να σταματήσετε και να στραφείτε αμέσως στην αντίπαλη εστία, αφήστε το και πατήστε το , ενώ έχετε τη μπάλα.

Γρήγορο σταμάτημα και στροφή προς το αντίπαλο τέρμα

ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΠΑΛΑΣ

Μόλις σταματήσετε να τριπλάρετε, κρατήστε πατημένο το και στρέψτε το στην κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να σπρώξετε τη μπάλα μπροστά σας. Ακολουθήστε αυτή την κίνηση με σουτ ή πάσα, και έτσι θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και ακρίβεια.
Ένας παίκτης με τις ικανότητες "Σουτ που παίρνει ύψος" ή "Σουτ με πάνω φάλτσο" θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία όταν σουτάρει.

ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΜΠΑΛΑΣ + * Ενώ είστε σε Ακινησία

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΚΤΗ

Πατήστε το για να μετακινήσετε το δρομέα και να πάρετε τον αυτόματο έλεγχο του παίκτη που βρίσκεται πιο κοντά στη μπάλα. Πατήστε το στην κατεύθυνση ενός συγκεκριμένου παίκτη αν θέλετε να κάνετε ακύρωση χειροκίνητα.

ΑΛΛΑΓΗ ΔΡΟΜΕΑ
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΚΤΗ
Πώς να διαφοροποιείτε τα σουτ σας

Μπορείτε να εκτελέσετε ένα "Σουτ χωρίς φάλτσο" ή ένα "Σουτ που παίρνει ύψος" πιο εύκολα όταν σουτάρετε με ισχύ και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ισχύ στα "Σουτ με πάνω φάλτσο" σουτάροντας όταν είστε στάσιμοι με τη μπάλα.

Αν ο τερματοφύλακας απομακρύνει μια μπαλιά (για παράδειγμα από κόρνερ) και αυτή έρθει προς το μέρος σας, δοκιμάστε να κάνετε το σουτ την ώρα που πέφτει. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε ψηλό φάλτσο στη μπάλα, με αποτέλεσμα εξαιρετική κίνηση βύθισης.

Όταν δοκιμάζετε να κάνετε κεφαλιά σε μια σέντρα, πατήστε το κουμπί του σουτ νωρίς για να κάνετε καρφωτή κεφαλιά προς το έδαφος με δύναμη.