ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Την πρώτη φορά που θα παίξετε το παιχνίδι, θα περιηγηθείτε στις διάφορες ρυθμίσεις του παιχνιδιού και θα δημιουργηθούν τα δεδομένα συστήματος. Για τις ρυθμίσεις ελέγχου, μπορείτε να επιλέξετε "Κανονική" ή "Εναλλακτική" διαμόρφωση εντολών, την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε.
Εάν υπάρχουν ήδη τα δεδομένα συστήματος, θα γίνει αυτόματα φόρτωση του παιχνιδιού και θα προχωρήσετε στο Αρχικό μενού.

  • ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι χειρισμοί που περιγράφονται σε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών υποθέτουν ότι χρησιμοποιείτε τον Αριστερό Μοχλό (Προεπιλογή) για την κίνηση του παίκτη. Όλες οι ενέργειες του Αριστερού Μοχλού μπορούν να αντικατασταθούν από τις εισόδους των πλήκτρων κατεύθυνσης.

  • Για άλλες ρυθμίσεις ελέγχου, ανατρέξτε στον Κατάλογο Εντολών στο Μενού Παύσης.

Βασικοί χειρισμοί στις οθόνες μενού

  • Αριστερός Μοχλός / Πλήκτρα Κατεύθυνσης: Πραγματοποιήστε την επιλογή

  • Ακύρωση

  • Επιβεβαίωση

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ

Εάν δείτε ένα εικονίδιο στην οθόνη, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμφανίσετε το Κείμενο Βοήθειας για το πώς να παίξετε το παιχνίδι ή για το τι κάνει η τρέχουσα οθόνη, εάν πατήσετε το κουμπί της επιφάνειας αφής.

  • Επειδή θα βρείτε τις λεπτομερείς περιγραφές κάθε λειτουργίας παιχνιδιού μόνο σε αυτές τις οθόνες βοήθειας, συνιστάται να τις προβάλετε όποτε έχετε την επιλογή.

  • Όταν αρχίσετε το παιχνίδι για πρώτη φορά και έχετε επιλέξει τις ρυθμίσεις σας, θα μπορείτε να εξασκηθείτε με τους βασικούς χειρισμούς αυτού του παιχνιδιού στην «Προπόνηση για Επιδόσεις».

KONAMI ID

Καταχωρήστε ένα KONAMI ID για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με το αγαπημένο σας περιεχόμενο, αλλά και πληροφορίες για ειδικές διοργανώσεις.

Για να συνδεθείτε με το KONAMI ID σας, μεταβείτε στο Αρχικό μενού και επιλέξτε "ΕΞΤΡΑ" → "Ρυθμίσεις online" → "Σύνδεση με KONAMI ID".

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα θα αποθηκεύονται αυτόματα ορισμένες φορές σε αυτό το παιχνίδι, καθώς και μετά το σφύριγμα λήξης.

• Για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ή το πού θα αποθηκευτούν τα Δεδομένα σας, παρακαλούμε δείτε τον Οδηγό Χρήσης του PlayStation®4 (Online Εγχειρίδιο Οδηγιών) στο ( http://manuals.playstation.net/document/ )